gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кавърма»Традиционна кавърма със свинско и праз

Традиционна кавърма със свинско и праз

Албена АсеноваАлбена Асенова
Новак
4092k2k3k
Традиционна кавърма със свинско и праз
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
05/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Нямаме търпение да опитаме тази традиционна кавърма със свинско и праз, а вие?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на хапки и го сложете в дълбок тиган със сгорещена мазнина.

Нарежете лука на колелца и го добавете малко след като месото се позапържи.

Овкусете вкусната кавърма с чубрица, сол и червен пипер.

Разбърквайте периодично.

Разтворете доматеното пюре в малко вода, изиспете го към другите продукти и продължете да готвите ястието до готовност.

Поръсете традиционната кавърма със свинско и праз по желание с магданоз.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: