Gotvach.bg»Рецепти»Солени печива»Солен кекс»Солен кекс с риба тон и сирена

Солен кекс с риба тон и сирена

StefanStefan
Готвач
10039474
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Солен кекс с риба тон и сирена2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
12
"Можете да го сервирате за закуска, вечеря, но и като предястие"

Необходими Продукти

  • яйца - 4 бр.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • олио - 70 мл
  • мляко - 180 мл
  • брашно - 260 г
  • маслини - 80 г
  • риба тон - 1 бр.
  • магданоз - 1 ч.л.
  • сирене - 100 г
  • гауда - 100 г
  • бакпулвер - 10 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този рибен пай разбийте яйцата, добавете маслото, млякото, солта, черен пипер, брашно и бакпулвер.

Маслините се нарязват на ситно и се добавят към сместа.

Накъсайте рибата тон на малки парченца и я добавете към сместа.

Магданозът се нарязва на ситно, Гаудата се настъргва и се добавя настърганото сирене към солен кекс.

Печете пая с риба тон на 200 °C за 20 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: