Начин на приготвяне
Разбийте яйцата, захарта и ваниловата захар. Добавете маслото и продължете да разбивате.
Добавете млякото и брашното и продължете да разбивате. Разделете на 2 части.
Добавете какаото към едната част и продължете да разбивате.
Намажете лист за печене в квадратна тава, изсипете половината от сместа от черната смес. Печете 10 минути на 180 °C.
Добавете половината от бялата смес и печете 5 минути на 180 °C.
Добавете още един слой черна смес и печете 5 минути.
Добавете още един слой бяла смес и печете 5 минути.
Набодете кората с вилица и залейте с другото мляко.
Разтопете черния шоколад и млякото и изсипете върху сиропирания сладкиш.
Оставете да престои 3 часа този уникален сладкиш Черно и Бяло.