Начин на приготвяне
Разбъркваме счуканите бисквити с размекнатото краве масло. От получената смес моделираме блат върху дъното на форма. Оставяме блата в хладилника, за да се стегне. Накисваме 2/3 от желатина в 3 с.л. вода, докато набъбне и го разтапяме на водна баня.
Пасираме сиренето, прибавяме 2 с.л. захар, две яйца, половината сметана и желатина. Разбиваме сместа до пухкавост и я изсипваме върху блата. Оставяме десерта на студено, докато се желира кремът. През това време накисваме останалия желатин в 1-2 с.л. вода и го разтапяме на водна баня.
Шоколада също разтапяме на водна баня. Разбиваме останалите яйца с останалата захар и добавяме сметаната, шоколада и желатина. Разпределяме сместа върху желирания първи крем и връщаме десерта в хладилника.