Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Сладки рула»Черно-бяло руло с млечен пълнеж

Черно-бяло руло с млечен пълнеж

Boki LazicBoki Lazic
Готвач
12130462
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Черно-бяло руло с млечен пълнеж
Снимка: Boki Lazic
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6
"За следобедна наслада с кафе, но и за специални поводи - черно-бяло руло с млечен пълнеж"

Необходими Продукти

  • Кора
  • яйца - 4 бр.
  • захар - 120 г
  • кафе - 1 с.л. сварено
  • краве масло - 70 г
  • брашно - 70 г
  • какао на прах - 20 г
  • бакпулвер - 10 г
  • За пълнежа
  • сметана - 150 мл сладка
  • крема сирене - 200 г
  • пудра захар - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделете белтъците и жълтъците в отделни купи. Разбийте белтъците, като бита сметана със захар.

Разбийте жълтъците с добавянето на разтопено масло и кафе. Докато жълтъците се разбъркват, добавете брашното, след това бакпулвера и какаото. Комбинирайте бяла и черна смес и разбъркайте.

Изсипете сместа върху намазнена хартия, разточете кората и печете на 180 °C за десет минути.

Разбийте сладката заквасена сметана, добавете крема сирене и пудрата захар.

Когато пандишпановият блат се охлади, намажете с пълнежа и навийте на сладко какаово руло.

Приятно с черно-бяло руло с млечен пълнеж!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: