Пуешки кебапчета

Boki LazicBoki Lazic
Готвач
12122462196
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Пуешки кебапчета2 / 2
14/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
70 мин.
Порции
2
"Някакви предложения за това коя напитка би подхождала най-добре на тези пуешки кебапчета?"

Необходими Продукти

  • пуешко филе - 500 г
  • кисело мляко - 2 с.л.
  • яйца - 1 бр.
  • лук - 1 бр.
  • черен пипер - 1/3 ч.л.
  • галета - 40 г
  • сол - 1/2 ч.л.
  • чесън - 2 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете пуешкото филе в тенджера и сварете. Оставете да се охлади. Нарежете пуешкото филе на по-малки парчета.

Нарежете лука на по-малки парчета. Обелете чесъна и го нарежете на парчета. Разбийте яйцето в купа.

Сложете всички изброени съставки в блендер и добавете още сол, черен пипер и кисело мляко и блендирайте.

Извадете сместа от блендера и разбъркайте с галета.

Поставете съда в хладилника и след два часа оформете кебапчетата до желания размер.

Запържете в тиган с олио.

Сервирайте пуешките кебапчета със салата по ваш избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: