Печени ципури по средиземноморски
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Риба»Печена Риба»Печени ципури по средиземноморски

Печени ципури по средиземноморски

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Автор
2k28k15k7k1
Печени ципури по средиземноморски
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 6ВИДЕО
18/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
"Правилните подправки са ключът към още по-вкусната рибка на фурна"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете добре рибата и я измийте. Намажете навсякъде ципурата със сол и зехтин. Сложете подправките върху рибите.

Намазнете тавата за печене. Сложете ципурите и поръсете с още малко мазнина. Сложете парче лимон.

Печете рибата за половин час на 200 градуса. Когато очите на рибите побелеят, те са готови.

Сервирайте печената ципура с резени лимон.

Махнете клонките билки от печените ципури по средиземноморски.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: