Подлучени миди на тиган
Školjke sa belim lukom na tiganju
gotvach.bg»Рецепти»Морски Дарове»Мезета»Подлучени миди на тиган

Подлучени миди на тиган

Кристина БоневаКристина Бонева
Новак
22109182184
Подлучени миди на тиган
Снимка: Кристина Бонева
1 / 3
20/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Поднесете порция подлучени миди на тиган в компанията на любимото си питие"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако сте взели миди с черупка, трябва да се почистят, сварят и извадят. Ако сте взели почистени, ще се улесните.

Смесете олиото и маслото в голям тиган. Изпържете мините за около пет минути, бъркайки.

В последната минута добавете чесъна.

Поднесете мидите с чесън с лимонов сок и магданоз.

Подлучените миди на тиган са апетитно мезе за вино или друго любимо питие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: