Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Яхния»Зеленчукова яхния с пушено месо

Зеленчукова яхния с пушено месо

НикиНики
Гуру
8016k3k4k4
Зеленчукова яхния с пушено месо
Снимка: Ники
1 / 3
31/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Чудесна зеленчукова яхния с пушено месо, с която ви желаем добър апетит"

Необходими Продукти

  • картофи - 3 бр. пресни
  • тиквичка - 1 бр.
  • карфиол - 5розички
  • чушки - 1 бр. червена
  • чесън - 2 скилидки
  • копър
  • лук - 1 бр.
  • пушени бутчета - 2 бр. пилешки
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите обелваме измиваме и нарязваме на колелца.

В тиган си нагряваме мазнина и пържим картофите до златисто, добавяме нарязаните тиквичка, чушка, розичките карфиол, лука и чесъна.

Овкусяваме със сухите подправки.

И готвим картофената яхния до полуготовност.

Добавяме нарязаните на парченца пушени пилешки бутчета и нарязания на ситно пресен копър.

Готвим яхнията с пиле за още около 5 минути.

Тази зеленчукова яхния с пушено месо е подходяща за обяд.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: