Печена риба от габровско

IvankaIvankaНовак83
29/11/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 841
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата - изчистена и осолена, се поставя в тавичка. Заедно с мазнината се изпича в умерена фурна за около половин час.

Приготвяме смес от разбитите яйца с киселото мляко, ситно нарязания магданоз, черния пипер и сол на вкус.

Заливаме рибата със сместа и печем за още петнайсетина минути във фурната на 150 градуса.

Готовата рибка поднасяме със ситно нарязан копър и парче лимон.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар