Габровски омлет

РосицаРосица
Помощник Готвач
1195411634342
Габровски омлет
Снимка: Росица
1 / 3
12/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
2 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
12 мин.
Порции
1
"А вие си мислехте, че при приготвянето на яйца на очи няма чалъм - има и още как"

Необходими Продукти

  • яйца - 3 бр.
  • вода - 2 - 3 с.л.
  • масло - краве или кокосово масло
  • сол
  • червен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте тигана на средно силен огън. Добавете мазнината и яйцата, както се приготвят на очи.

Изчакайте 1-2 мин., докато белтъците са почти готови.

Добавете водата отстрани по продължение на ръба на белтъците.

Приготвени по този начин, яйцата стават пухкави и сочни.

Комбинирайте със зеленчуци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анелия Цонева
Анелия Цонева
Пазете се, много пръска!
28.03.2017 08:43
1
Покажи всички подкоментари