Парени кренвирши

КрисиКрисиНовак
28/06/2009
"Вкусна, бърза и много ефектна идея за обяд за непретенциозни гости "
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 253
  • Преглеждания за месеца159
  • Преглеждания за седмицата59
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Крайчетата на кренвиршите се отрязват. Двата края на кренвиршите се нацепват на кръст с дълбочина около 1, 5 см. Попарват се в тиган с около една чаена чаша вода.

Зелето се нарязва на тънки ивици и се попарва в тенджера с оцета, джинджифила и солта.

Картофите се обелват и настъргват на едро ренде. Изплакват се през гевгир със студена вода, за да се отстрани нишестето. Пържат се на маслена баня.

В купичка се смесват горчицата, чили соса и меда. Разбъркват се добре.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар