Начин на приготвяне
Измийте тиквичките, патладжана и морковите и ги настържете на едро ренде.
Посолете ги и ги оставете в купа с гевгир да се отцедят.
Нарежете магданоза, копъра, чесъна и зеления лук на ситно.
Маслините нарежете на дребни парчета. След като зеленчуците са си пуснали вода, отцедете ги допълнително с ръце, за да премахнете всичката вода.
Добавете суровите яйца, половината магданоз, копъра, чесъна и половината зелен лук. След това добавете и протеина. Объркайте всичко добре.
Застелете тава с хартия за печене, която намазнете хубаво.
Сложете сместа за зеленчуковия блат и я оформете хубаво като правоъгълник.
Печете в загрята на 180°C фурна за 20-25 минути. През това време смесете крема сиренето, сиренето, сварените настъргани яйца, останалите зелен лук и магданоз, пармезана. Разбъркайте хубаво.
След като блатът е готов, го оставете за малко да изстине. След това го намажете със сместа от крема сирене, сложете маслините, пуешката шунка и навийте внимателно на апетитно солено руло.
Прехвърлете в подходящ поднос и сервирайте руло от тиквички, патладжан и моркови.
Да ви е сладко!