Пълнени пържоли

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Пълнени пържоли1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
2
"Крехки пържоли с апетитна плънка и разкошен вкус, които ще ви изкушат да забравите за диетата!"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г може и телешки
  • гъби - 500 г
  • лук - 2 глави
  • червено вино - 1/2 ч.ч.
  • соев сос
  • горчица
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се налагат със соевия сос, черния пипер, горчицата, част от виното и останалите подправки. Престояват така няколко часа.

Нарязваме гъбите и лука на филийки и задушаваме до пълно омекване.

Наложените пържоли се режат през средата, така че да стане като джобче. Пълнят се със задушените лук и гъби. По желание може да се напълнят и с кашкавал и шунка.

Слагат се в тавичка, изсипват се останалите задушени зеленчуци, изсипва се останалото вино и се покрива с алуминиево фолио. Може да се задушат и в йена тава.

Пекат се около 1 час, като накрая се отхлупват да се запекат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
54
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Таня Петрова
Таня Петрова
Правила съм ги, стават чудесни!
16.12.2011 20:00
plamenka
plamenka
Направо са супер.
03.04.2010 14:39