Начин на приготвяне
Разбийте яйцето с вилица. В тиган загрейте малко зехтин и направете един омлет.
Начукайте пилешките пържоли леко и ги овкусете с щипка черен пипер и сол.
Разделете омлета на две. Сложете по половинка от омлета върху всяка пържола, отгоре поставете нарязана на кръгове скаморца.
Завийте на руло и забодете с дървено шишче.
В голям тиган загрейте една кафяна чашка зехтин. Пуснете скилидки чесън и клонче розмарин.
Сложете пилешките рулца и изпържете за по 3-4 мин от всички страни.
Извадете , чесъна и розмарина от тигана, излейте бялото вино и зеленчуковия бульон. Размийте брашното с малко вода и сгъстете соса.
При поднасяне полейте пълнените пилешки пържоли с разкошния сос.
Да ви е сладко!
Забележка: Рецептата може да се приготви и със салвия. Пак става много вкусно!