Франджипан от круши

Gordana DanilovGordana Danilov
Готвач
14337598
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Франджипан от круши
Снимка: Gordana Danilov
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6
"Невероятно вкусен сладкиш - насладете се"

Необходими Продукти

  • круши - 6 по - малки, почистени и нарязани на кубчета
  • масло - 125 г, омекотено
  • кафява захар - 125 г
  • бадеми - 125 г смлени
  • яйца - 3 бр.
  • екстракт от бадем - 1 ч.л. или ванилия
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната до 180°C.

Подредете нарязаните плодове в 6 в купички.

Разбийте маслото и захарта на пяна, добавете едно по едно яйцата, ванилов екстракт и накрая смесете смлените бадеми.

Нанесете получената паста върху плодовете и печете десерта с круши в предварително загрята фурна за около 30 минути до златисто кафяво.

Сервирайте топъл франжипан от круши.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: