Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Карфиол с червен сос

Карфиол с червен сос

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451432k
Annie Stoitzev
Преведена от
Annie Stoitzev
Карфиол с червен сос
Снимка: Lenka
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Вкусен карфиол, който може да сервирате като гарнитура и като основно ястие"

Необходими Продукти

  • карфиол - 1 глава
  • домати - 2 бр.
  • чесън - 2 скилидки
  • ким - 2 г
  • червен пипер - 2 г
  • сол
  • зехтин - 20 мл
  • доматено пюре - 1 с.л.
  • магданоз
  • лимони - 3 резена
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бланширайте карфиола.

В тиган настържете домата и чесъна, прибавете магданоза, кима, червения пипер и олио.

Запържете докато всичко не се сгъсти добре.

Прибавете карфиола и гответе още 20 минути.

Карфиолът с червен сос е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: