Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пастет»Пастет от херинга

Пастет от херинга

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Пастет от херинга5 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Слагайте багетите да се печат, защото пастетът от херинга е готов"

Необходими Продукти

  • херинга - 250 г
  • яйца - 2 бр.
  • масло - 150 г
  • горчица - 1 ч.л.
  • лимонов сок - 1 ч.л.
  • копър - пресен
  • чесън - 2скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За този много вкусен пастет яйцата сваряваме в подсолена вода.

През това време си нарязваме херингата на ивички след това на кубчета.

Щом се охладят яйцата, ги обелваме и настъргваме или нарязваме на ситно.

В блендера си слагаме нарязаната херинга, мекото масло, настърганите яйца горчицата, лимоновия сок, нарязания копър и скилидките чесън.

Блендираме рибния пастет до желаната консистенция.

Ако е необходимо, добавете сол на вкус към пастета от херинга.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: