Начин на приготвяне
В купа счупете яйцата и разбийте със захарта до пухкав крем с помощта на миксер.
Добавете пюрето от тиква (без да спирате да бъркате) и олиото.
Изчакайте да се смесят добре и добавете всички сухи съставки.
Изсипете готовата смес в тавичка, застлана с хартия за печене.
Печете тиквения сладкиш в загрята фурна на 180 °C до готовност. Извадете и охладете.
В купа сложете крема сиренето, кравето масло и маскарпонето. Разбийте с миксер до еднородна смес. Добавете пудрата захар като продължавате да бъркате.
Намажете сладкиша с глазурата. Нарежете на квадрати.
Поставете по парче орех върху всяко и сервирайте веднага тиквен сладкиш с орехи и канела.