Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Руладини»Пилешки руладини с чедър на тиган

Пилешки руладини с чедър на тиган

Пилешки руладини с чедър на тиган
Снимка: Кристиан Александров
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Сервираме нашите пилешки руладини с чедър на тиган топлички с гарнитура по избор"

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 6 парчета
  • чедър - 6 парчета слайс
  • кисели краставички - 3 бр.
  • топено сирене - 6 бр. триъгълно с шунка
  • сол - 2 щипки
  • черен пипер - 2 щипки млян
  • червен пипер - 2 щипки
  • къри - 2 щипки
  • куркума - 2 щипки
  • галета - 3 с.л.
  • нишесте - 1 с.л. царевично
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрязваме пилешките филета по дължина, но не до края, за да ги изтъним и да станат по-широки, и ги начукваме.

Смесваме всички подправки и с този микс овкусяваме месото.

Върху всяко филе поставяме по 1 парче чедър, по 2 дълги и тънки парченца кисели краставички и по 1 топено сирене.

Внимателно навиваме на руло и забождаме на различни места клечки за зъби, за да закрепим добре руладините.

Смесваме галетата и нишестето и овалваме пилешките руладини.

Загряваме олио на тигана и изпържваме руладините за около 15 минути, като обръщаме на 3-4 минути от всяка страна.

Сервираме нашите пилешки руладини с чедър на тиган топлички с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: