Будапещенско рагу

MarianeMariane
Джедай
5611k3k
Будапещенско рагу1 / 2
10/06/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Много вкусно и цветно ястие, което ще приготвите повече отведнъж"

Необходими Продукти

  • чушки - 400 г зелени, червени, жълти
  • свинско месо - 400 г рибица
  • лук - 2 глави
  • масло - 2 с.л.
  • бульон - 1 кубче телешки
  • соев сос - 1 - 2 с.л.
  • гауда - 150 г
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете чушките на дребно, а рибицата на средно големи филийки. Загрейте маслото и запържете лука до омекване.

Прибавете месото и го запечатайте от двете страни. Добавете нарязаните чушки, кубчето бульон и 2 с.л. вода. Добавете сол, черен пипер и соев сос.

Оставете продуктите да се задушават около 15 минути на тих огън, като ги разбърквате от време на време.

Поръсете с настърганото сирене Гауда, захлупете и задушавайте още 5-6 минути. Поднесете върху канапе от ориз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: