Начин на приготвяне
Извадете месната плънка от обвивката на наденицата.
Загрейте зехтина на умерена температура и запържете наденицата, като натискате с лъжица, за да се накъса на парченца за около 15 мин. Пържете до златисто.
Междувременно нарежете лука и чесъна на дребно. Намалете температурата на котлона и ги добавете към наденицата. Разбъркайте хубаво. Гответе до омекване или около 5 мин. Добавете чилито на люспи и разбъркайте.
След 2 мин. добавете доматите на кубчета. Отново разбъркайте и гответе около 10 мин. докато се свари пастата. Сварете пастата според указанията на производителя за около 10 мин.
Отцедете и добавете в соса с наденицата. Разбъркайте хубаво, за да се покрие пастата със сос, и сервирайте гореща.
Пастата със сочна наденица е много вкусна.