Запечен зрял фасул

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
770
2k
12/12/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене150 мин.
Общо160 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 031
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявате фасула. Задушавате ситно нарязания лук в олиото с малко вода. След като остане на мазнина, прибавяте ориза, червения пипер, сварения фасул и 2 ч.ч. вода.

Изсипвате в тава, прибавяте половината от нарязания джоджен, покривате с обелени и нарязани на кръгчета домати, поръсвате с останалия джоджен и лютите пиперки.

Запичате във фурна, докато оризът стане готов.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар