Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Макаронена салата»Паста Охлюви с риба тон

Паста Охлюви с риба тон

Паста Охлюви с риба тон
Снимка: Кулинарна мрежа
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5
"Не стига, че изглежда ефектно тази макаронена салата, но и е много вкусна"

Необходими Продукти

  • паста - 1 пакет охлювчета
  • зехтин
  • чушки - 3 бр. /жълта, червена, зелена/
  • краставици - 1 бр.
  • репички
  • лук - 1 глава Шалот
  • царевица - сладка от консерва
  • риба тон - консерва (около 200 г)
  • лимонов сок
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера с подсолена вода сваряваме пастата. Отцеждаме от водата, поръсваме със зехтин и разбъркваме.

Нарязваме на малки кубчета жълта, червена и зелена чушка, краставица, репички, лук Шалот. Слагаме ги в купа и прибавяме сладка царевица и риба тон.

Овкусяваме макаронената салата със сол, зехтин и сок от лимон. Разбъркваме хубаво и с малка лъжичка пълним паста Охлювите с риба тон.

Източник: Maia Ivanova - Кулинарна Мрежа

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
51
40
30
20
11
Дай твоята оценка: