Зелева супа с наденица

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k31
Зелева супа с наденица1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Поръсвате зелето с наденица и.... ами хапвате"

Необходими Продукти

  • кисело зеле - 1/2 зелка
  • лук - 2 глави
  • наденица - 200 г
  • олио - 6 с.л.
  • сол
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на дребно и го задушете в олиото до омекване. Добавете ситно нарязаното кисело зеле и малко вода. Задушавайте зеленчуците на тих огън до пълното омекване на зелето. От време на време добавяйте по малко вода.

Нарежете наденицата на колелца и я прибавете към останалите продукти. Оставете супата да поври още около 20 минути на тих огън. Сложете сол и червен пипер на вкус. Поднесете топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: