Моите кръгли бишкотки

Korisnik#273643Korisnik#273643
Чирак
375207
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Моите кръгли бишкотки
Снимка: Korisnik#273643
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Просто се топи в устата - опитайте и ще се убедите!"

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • захар - 1 ч.ч.
  • олио - 1 ч.ч.
  • брашно - 3 ч.ч.
  • бакпулвер - 10 г
  • ванилова захар - 10 г
  • За пълненежа
  • течен шоколад - или сладко
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте добре яйцата със захарта и ваниловата захар, добавете олиото и брашното заедно с бакпулвера.

Тестото трябва да е компактно под пръстите ви и да не лепне.

Направете по-малки топчета с големината на малка чаена лъжичка, поставете върху хартия за печене и леко притиснете всяка топка, за да сплеска малко бисквитата.

Върху всяка бисквита в средата направете вдлъбнатина и сложете течен шоколад или сладко.

Печете домашните бишкоти на 200 °C за 10-15 минути.

Забележка: Направете по-голямо разстояние между всяка бишкота, тъй като те ще се надуят по време на печенето.

Тези ретро бисквити остават свежи с дни, ако се съхранява в метална кутия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: