Gotvach.bg»Рецепти»Морски Дарове»Скариди с пикантен колбас

Скариди с пикантен колбас

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451072k962
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Скариди с пикантен колбас
Снимка: Lenka
1 / 3
10/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Скариди и наденица? Просто опитайте, ще видите, че са страхотна комбинация"

Необходими Продукти

  • скариди - 800 г
  • зехтин - 2 с.л.
  • олио - 2 с.л.
  • подправки - по избор
  • чесън - 4 скилидки
  • магданоз
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • люта наденица - 200 грама
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете скаридите и ги сложете в тигана, в който сте сипали зехтина и слънчогледовото олио. Поръсете със смес от подправки, наситнени чесън и магданоз, сол и черен пипер.

Покрийте тигана и оставете да къкри леко, докато скаридите омекнат, но не ги разбърквайте, а от време на време разклащайте тигана.

Поднесете така приготвените скариди топли.

Ако добавите наденица, сложете я в тигана заедно със скаридите.

Скаридите с пикантен колбас са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
51
40
30
21
10
Дай твоята оценка: