Начин на приготвяне
Най-напред се приготвя каймата за рулото. Към нея се нарязват и добавят лукът, суровото яйце, кимионът, черният пипер, солта и галетата. Всичко се обърква много добре.
След това върху хартия за печене се изсипва сместа и се разстила във формата на правоъгълник. В средата се редят яйцата (разполовени са на две) и от двете им страни се редят краставички и моркови(нарязани на лентики).
Накрая, преди да завиете рулото, го поръсвате с кашкавал.
След това хващате хартията за печене от единия край и сгъвате рулото Стефани към средата, след това хващате и другия край на хартията и отново към средата, да се срещне с другия край на соленото руло.
Премествате в тава и отново поръсвате рулото с кашкавал .
Печете на предварително загрята фурна на 180 градуса до около 45 мин.
Насладете се на уникално Руло Стефани с кисели краставички и кашкавал!