Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и печива»Гофрети»Солени гофрети от тиквички с кашкавал

Солени гофрети от тиквички с кашкавал

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6
"Със сигурност ще станем по-рано, за да приготвим тези солени гофретки"

Необходими Продукти

  • яйца - 4 броя
  • тиквички - 2 броя
  • кашкавал - 200 грама
  • брашно - 6 с.лъжици
  • олио - 30 мл
  • черен пипер - 1/4 ч.л.
  • сол - 1 щ.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете тиквичките, след което ги настържете на едро ренде.

Посолете ги и ги оставете да си пуснат водата за около 10-тина минути. Отцедете ги добре.

Разбийте яйцата и прибавете към тях черния пипер, брашното и настъргания кашкавал. Накрая добавете тиквичките и разбъркайте.

Намазнете гофретник и сипете от сместа. Изпечете всички гофрети до приятен златист цвят.

Солените гофрети от тиквички с кашкавал са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: