Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Свинска супа»Немска супа Пихелщайнер

Немска супа Пихелщайнер

Немска супа Пихелщайнер2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
105 мин.
Порции
4
"И да не забравите да си запишете рецептата за тази немска супа, защото ще искате да я правите отново и отново"

Необходими Продукти

  • свинско - 600 г може микс с говеждо, пилешко
  • лук - 2 глави кромид
  • картофи - 700 г
  • целина - 1 глава около 200 г
  • моркови - 3 бр.
  • праз - 1 стрък
  • вода - бульон или гореща
  • сол - на вкус
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • магданоз - 1 връзка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месата на хапки.

Обелете и нарежете на ситно кромида, картофите и целината на кубчета, морковите на дебели кръгчета, праза на тънки пръстенчета.

Сложете в тенджера последователно месото, картофите и останалите зеленчуци.

Сипете бульона или водата, така че тя едва да покрива горния пласт от продукти на тази вкусна свинска супа.

Подправете със сол и черен пипер, похлупете и варете около 45 минути.

Пет минути преди пълна готовност добавете в немската супа Пихелщайнер нарязания магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Потребител#326228
Потребител#326228
Вкусна супа
05.06.2023 20:03