Начин на приготвяне
За тези диетични сладки настържете обелена тиква и измерете 1 чаена чаша от 250 мл.
Сипете я в каната на чопър. Добавете яйцето, разтопено масло, кафява захар, канела, бакпулвера.
Блендирай за кратко да се смесят продуктите.
Получа се лепкава смес. Прибавете и парченца нарязан с нож шоколад и разбъркайте с лъжица.
Гребвате от сместа и оформяте бисквитки върху хартия за печене.
Печете в умерена фурна 180°C за 13-15 минути.
Поднесете безглутеновите сладки с чай или кафе.
Много вкусни и без глутен! Добър апетит!
Маслото може да бъде и от кокосово, но аз приготвих безглутенови бисквити с тиква и шоколад с краве масло.