Начин на приготвяне
В тиган на котлона запържете каймата със ситно нарязания лук и пасирания чесън - до златисто кафяво.
Добавете кимион, сол, черен пипер, чили и половината доматен сос, след което варете още няколко минути.
Нарежете тиквичките по дължина на тънки ивици (до 2 мм дебелина). Сгънете една до друга 3 ленти тиквички (така че да се припокриват малко по краищата), след това нанесете лъжица-две плънка отгоре и нагънете на руло (както правите с истинските енчилади).
Така сложете всички тиквички в намазнен огнеупорен съд. Намажете с останалата част от доматения сос.
Поръсете с настърганите сирена чедър и Монтерей Джак.
Печете енчилади от тиквички 20-30 минути на 180°C.
Намажете със заквасена сметана и поръсете с магданоз.
Сервирайте енчилади от тиквички, докато е топло.