Начин на приготвяне
За този свеж чийзкейк, първо, сварете плодовете с водата и захарта (около 10 минути).
Оставете един желатин да набъбне за 10 мин във вода, разтопете го (не трябва да кипи) и добавете към плодовете, които сте свалили от котлона. Оставете да изстине.
Разтопете маргарина или маслото и разбийте с миксер с орехите и млякото. Сместа ще бъде доста рохкава, така че я натиснете в кръгла форма (диаметър 26 см) с пръсти или валяк за целта. Оставете да стегне в хладилник, като бъркате белия пълнеж.
Разбийте сладката сметана и добавете крем фикса. След това добавете сиренето, ваниловата захар и пудрата захар и лимоновия сок към тази смес.
Оставете желатина да набъбне за около 10 минути и след това го загрейте достатъчно, за да се разтопи (никога не кипва).
Смесете го с малко от тази бяла смес, след което го добавете към бялата плънка и разбъркайте всичко още веднъж.
Натиснете белия пълнеж във формата върху блата. Не забравяйте да попълните ръбовете отстрани, за да не ви останат никакви дупки по Орео чийзкейка, когато извадите формата.
Когато червеният пълнеж изстине, го разпределете леко върху белия пълнеж.
Вкусният плодов чийзкейк с бисквити Орео е готов!