Начин на приготвяне
В купа смесете сухите съставки - бадемово брашно, канела, стевиола на прах и бакпулвер.
С миксер се разбиват яйцата добре с разтопено кокосово масло.
Разбърква се майонеза с вода и всички продукти се смесват и разбъркват като кексова смес.
Сипва се тестото в тава върху хартия за печене. Печем в загрята фурна 180°C до суха клечка и изваждаме сладкиша да се охлади.
С миксер се разбива за 3 минути студено прясно мляко и пудинг ванилия без варене.
Намазваме сладкиша и нарязваме на парчета.
Поднася се поръсен с шоколадови пръчици.
В тестото може да сложите и малко смлени бадеми, да се усещат парченцата.
Да ви е сладко с моя бадемов сладкиш с крем!