Супа от агнешка глава със спанак

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
26/02/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене150 мин.
Общо170 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 387
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подсолена вода сварете агнешката глава и я обезкостете. Върнете месото обратно в тенджерата и добавете нарязания спанак.

Нарежете лука на ситно и го изпържете. Като се позачерви, сипете брашното и поръсете с червен пипер. Разбъркайте и излейте сместа в супата.

Оставяте да поври 15 минути и свалете от огъня. Застройте супата с яйцата и млякото и я поднесете, поръсена с магданоз.

Рейтинг

5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар