Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Агнешка супа»Селска супа от агнешки дреболии

Селска супа от агнешки дреболии

IvankaIvanka
Новак
252422
Селска супа от агнешки дреболии2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
8
"Ако има състезание за най-вкусна агнешка супа - то тази определено е в топ 3"

Необходими Продукти

  • агнешки дреболии - 500 г
  • масло - 40 г
  • лук - 2 гл.
  • яйца - 1 бр.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • магданоз - 1/2 вр.
  • джоджен - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Попарваме агнешките дреболии във вряла вода. Нарязваме ги на ситно и ги сваряваме в подсолена вода.

Нарязваме на дребно лука и го задушаваме в маслото. Прибавяме червения пипер и изсипваме сместа при дреболиите.

Варим чорбата осолена още десетина минути.

Правим застройка като разбиваме яйцето, прибавяме към него от бульона и изсипваме обратно в тенджерата.

Поръсваме готовата агнешката супа с магданоз и джоджен.

Селската супа от агнешки дреболии е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка: