Gotvach.bg»Рецепти»Солени печива»Солена торта»Редена солена торта с риба

Редена солена торта с риба

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Редена солена торта с риба2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
50 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4
"Солената торта с риба ни е толкова любима..."

Необходими Продукти

  • картофи - 3 бр.
  • риба - 1 консерва в масло или собствен сос
  • зелен лук - 1 връзка
  • яйца - 2 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • топено сирене - 100 г
  • майонеза - 150 г
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите, морковите и яйцата сваряваме. Обелваме ги.

Картофите намачкваме, овкусяваме със сол и черен пипер, морковите настъргваме.

Пристъпваме към сглобяване на солената торта.

Започваме с блат от картофите, мажем с майонеза, след това с рибата, пак майонеза, продължаваме с нарязания на дребно лук, морковите, пак майонеза.

Слагаме парченца топено сирене и си настъргваме белтъците (ако искате, може и жълтъците).

Оставяме тортата в хладилника да стегне за няколко часа.

Редената солена торта с риба е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: