Спанак с ориз на фурна

13/01/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 253
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате спанака и го слагате в тенджера заедно с едро нарязания лук, ориза, половината от олиото, 1 к.ч. вода, малко джоджен и сол на вкус.Задушавате на умерен огън.

Когато водата се изпари, изсипвате сместа в намаслена тавичка. Запържвате брашното в останалото олио, разреждате с млякото и оставяте на огъня да ври. Сваляте от огъня и застройвате с разбитото яйце. Заливате спанака със запръжката и запичате в умерена фурна.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар