Начин на приготвяне
Първо, приготвяме плънката:
Нарязваме пилешкото месо на малки парченца и го сипваме в нагрят тефлонов тиган на котлона. Добавяме веднага олиото и готвим до побеляване на месото.
Добавяме нарязаните на дребно гъби и задушаваме около 10-15 минути. Посоляваме, добавяме черния пипер и кърито.
Обелваме тиквичката, нарязваме я на дребно и я добавяме в тигана. Готвим още 2-3 минути и наливаме соевия сос.
Продължаваме да готвим още 3-4 минути, като постоянно разбъркваме.
Отместваме от котлона.
За омлетите разбиваме първо 3 яйца с 1 щипка сол и изливаме в нагорещен тефлонов тиган, намазан с малко олио. Раздрусваме леко да се отлепи и готвим докато яйцето вече не е течно и изглежда полуготово.
Върху половината част от омлета изсипваме половината плънка и захлупваме с другата половина омлет. Оставяме така за около минута и внимателно прехвърляме в широка чиния.
По същия начин приготвяме и втори омлет.
Сервираме вкусните омлети с пилешко веднага.