Начин на приготвяне
От яйцата и млякото правим 4 омлета, като предварително разпределяме сместа, за да се получат еднакви по големина омлети.
Нарязваме пиперките на ивички или на ситно, лука - на полумесеци или на ситно, гъбите - на ивички, и ги задушаваме в 3 с.л. краве масло.
Когато се поизпари водата от тях, добавяме натрошеното сирене. При необходимост добавяме сол, но предварително да се опита за сол.
Готовата, задушена плънка разпределяме на всеки от омлетите и прегъваме на две. Редим ги в малка тавичка, поливаме със смес от майонеза и горчица, поръсваме със настърган кашкавал.
Запичаме за кратко време във фурна до разтичане или леко порозовяване на кашкавала.
Да ви е вкусно!
п.п. Може да се изпълни и със други продукти в зависимост от въображението и наличността в момента.