Яхния с пресни картофи

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак769
06/07/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 896
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месото на порции и го запържвате в мазнина. Изваждате го в същата мазнина и запържвате последователно почистения и нарязан на ситно лук, морковите, брашното и вегетата.

Посолявате и поръсвате с червения пипер. Наливате 2 ч.ч. гореща вода и слагате месото.

Когато то поомекне, прибавяте почистените цели картофчета. Малко преди да свалите ястието от огъня, поръсвате с магданоз и копъра.

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар