Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Яхнии»Икономична гъбена каша с печурки

Икономична гъбена каша с печурки

Илияна ДимоваИлияна Димова
Новак
31120563
Икономична гъбена каша с печурки
Снимка: Илияна Димова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Гъбена каша с печурки - почти нищо не ви трябва, за да я приготвите"

Необходими Продукти

  • печурки - 350 г
  • брашно - 5 ч.л.
  • лук - 1 бр.
  • черен пипер
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • олио
  • риган
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте гъбите и ги нарежете на филийки.

Настържете лука и го настържете.

Добавете гъбите в дълбок тиган със сгорещена мазнина и ги поръсете с черен пипер.

Добавете лука и ги поръсете със сол, червен пипер и брашното.

Налейте топлата вода и добавете ригана.

Оставете гъбената яхния да се вари за около 35 минути.

Поръсете я по желание с нарязан на ситно магданоз.

Икономичната гъбена каша с печурки е много вкусна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: