Агнешка каша

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Агнешка каша1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
140 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 700 г (от бута)
  • олио - 1 к.ч.
  • брашно - 5 с.л.
  • масло - 30 г краве
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • чесън - 6 счукани скилидки
  • черен пипер
  • магданоз
  • оцет
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствате месото и го сварявате в подсолена вода. Приготвяте запръжката от брашното и я разреждате с част от водата, в която е вряло месото и варите докато се посгъсти.

Прибавяте месото и оставяте да се вари на много слаб огън още около 10 минути. Отстранявате от огъня, прибавяте счукания чесън, посолявате, подкиселвате с оцет, поръсвате с черен пипер, а при поднасянето подправяте с маслото и червения пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: