Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Рибна салата»Рибна салата по испански

Рибна салата по испански

Рибна салата по испански
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Вкусна и лесна рибна салатка"

Необходими Продукти

  • камби - 3 червени
  • риба тон - 1 консерва в зехтин
  • черни маслини - 12 броя
  • чесън - 1 скилидка
  • балсамов оцет
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и изпечете чушките. Приберете ги в купа с капак, за да се задушат.

Обелете чушките и махнете семките им. Нарежете ги на ленти и ги прехвърлете в чиния.

Излезейте зехтина от консервата върху чушките. Разположете рибата тон в средата.

Поръсете с пресования чесън и балсамовия оцет. Украсете с маслините, посолете леко и поднесете рибната салата.

Рибната салата по испански е много вкусна и лесна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: