Начин на приготвяне
В купа на стайна температура се поставят жълтъците и се разбиват на пяна с пудрата захар и пакетчето ванилова захар и щипка сол.
Прибавя се предварително пресятото брашно и се разбърква до хомогенна смес.
Тестото се пълни в сладкарски шприц и се правят бисквити с дължина около 2 см и се нареждат в тава, върху хартия за печене.
Бисквитите се пекат на 180 °C с вентилатор за около 8 минути.
Намажете половината от бисквитите със сладкото от ягоди и я залепете заедно с друга бисквита без покритие /желе/.
След това пригответе глазурата от бял шоколад и кокосово масло, като разтопите на водна баня белия шоколад, начупен на парчета, заедно с кокосовото масло и куркумата.
Разбъркайте до гладка смес. Потопете слепените сладки в глазурата и ги оставете върху решетка или хартия за печене да стегнат.
Съхраняват се в метална кутия слепени сладки с пълнеж от конфитюр и златна глазура.