Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Агнешка супа»Супа от агнешки чревца с фиде

Супа от агнешки чревца с фиде

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Супа от агнешки чревца с фиде1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
100 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • агнешки чревца - 700 г
  • зелен лук - 1 връзка
  • фиде - 2 с.л.
  • магданоз
  • джоджен
  • сол
  • яйца - 1 бр.
  • кисело мляко - 2 - 3 с.л.
  • масло - 1 - 2 с.л.
  • вода - 6 - 7 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чревцата се почистват и измиват добре на течаща вода. Нарязват се на малки парченца и се сваряват в подсолена вода.

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в маслото. Залива се с бульон от чревцата и водата.

Добавят се чревцата, фидето, джодженът и магданозът. Готовата супа се застройва с разбитото в мляко яйце.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: