Агнешка дроб-чорба със застройка

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
08/08/2014
"А на село ако знаете каква агнешка дроб-чорба правят - пръстите ще си оближете "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 850
  • Преглеждания за месеца151
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се измива добре със студена вода. Слага се да ври в подсолена вода. Добавят се нарязаните лук, морков и целина. Когато дробът е сварен, се изважда, а бульонът се прецежда.

Дробът се нарязва на парченца и се връща в бульона. Оставя се да заври и се добавя оризът. Лукът се нарязва и задушава в маслото, заедно с брашното и червения пипер.

Запръжката се добавя към супата. Когато е напълно готова, се застройва с яйцето, разбито в млякото и се поръсва с магданоз, джоджен и черен пипер.

Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
55.45 лв.
Виж ››

Единственото по-хубаво нещо от това да имаш голямо семейство и куп верни приятели, е да приготвяш храна за всички тях. Това вече е възможно с голямата дълбока тенджера с вместимост от цели 5.3 л. Тази тенджера от неръждаема стомана улеснява всяка домакиня и това е безспорен факт.

Рейтинг

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар