Агнешки сарма кебап с було

08/08/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 955
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки парчета и се запържва в олиото. Добавят се нарязаните лук, джоджен, магданоз и червен пипер. Сваля се от огъня.

Агнешкото було се изкисва за половин час в студена вода и се нарязва на парчета. Във всяко парче се слага от сместа и се завива като сарма.

Сармичките се нареждат и се покриват наполовина с гореща вода. Ястието се пече на умерена фурна.

Когато месото е готово, сърмите се заливат с яйцата, разбити в киселото мляко и се пече до зачервяване на заливката.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар