Начин на приготвяне
В купичка смесваме галетата, царевичното брашно, солта, черния пипер, червения пипер и кърито.
Нарязваме свинското и пилешкото на малки парчета и ги овалваме в тази смес.
Поставяме парче хартия за печене на дъното на кошницата на уреда и намазваме с малко олио. Отгоре подреждаме хапките, като може да се наложи и да се поставят на два реда - това не е проблем. Поръсваме с останалото олио.
Готвим на 180 градуса 35 минути, като периодично разбъркваме.
След това нарязваме бекона на дребно и го сипваме отгоре върху месцата. Готвим още 5 минути и изключваме уреда.
Нарязваме зелената салата в купа и я овкусяваме с лимоновия сок, зехтина и малко сол.
Прехвърляме я в дълбока чиния или купа за сервиране. Отгоре изсипваме месните хапки и бекона, подреждаме парчета гауда, парчета домати и аранжираме богато с домашен чипс.
Накрая поливаме на няколко места със соса Цезар.
Богатата салата с месо и бекон е готова.