Агнешки котлети по италиански

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Агнешки котлети по италиански2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • агнешки котлети - 6 бр.
  • масло - 100 г
  • кашкавал - 150 г настърган
  • галета - 80 г
  • свинска мас - за пържене
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Котлетите се начукват и се натриват с черен пипер и сол. Потапят се в разтопеното масло и след това в кашкавала.

После се потапят в разбитото яйце, пак в кашкавала и най-накрая в галета.

Пържат се в загрята мас от двете страни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: